marți, 24 ianuarie 2017

THE SACRED GEOMETRY sau Floarea Vieții

"Floare vieții" - conține modelele creației.
Dupace a fost creată Samanta Vietii, același VORTEX (turbion) a continuat sa se miște, fiind creată următoarea structură, cunoscută sub numele de Oul Vieții. Această structură formează baza pentru muzica, întrucât distantele dintre sfere este identică cu distanțele dintre tonuri, în muzică. De asemenea, este identică cu structura celulară - diviziunea embrionară.
Mitoza este procesul de diviziune celulară prin care ia nastere organismul uman. În cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide în 4 celule – care nu sunt altceva decât un tetrahedron înscris într-o sfera – apoi în 8 celule care constituie o stea tetrahedronică. Steaua tetrahedronică din această fază a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramâne situată la baza coloanei vertebrale în zona perineului, toate câmpurile si grilele energetice ale organismului ramânând centrate pentru restul vieţii în jurul acestei stele.
Astfel, aceeași structură care se dezvoltată în continuare, creează corpul uman și toate sistemele energetice, inclusiv cele folosite pentru a crea MerKaBa.
Dacă vom continua crearea unui număr mai multe sfere vom sfârși cu structura numită Floarea Vieții.
Principiu MerKaBa (propulsia anti-gravitaţională sau “înălţarea la cer”)
Ceea ce cunoaştem din religie sub numele de ascensiune sau “înălţarea la ceruri” este de fapt, o metodă de a “te muta” în mod conştient dintr-o lume dimensională într-alta, luându-ţi şi corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa.

In natură exista si o floare cu acest nume, care respecta aidoma principiul sacred geometry...

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai să batem cu zapadă, zapada !